Hi!

 

Tof dat je doorklikt en nieuwsgierig naar mij bent! Groot gelijk 😉 

 

“Waar het hart van vol is, loopt de mond van over”. Helemaal Kristien eigenlijk… 

Dat mijn hart bonst wanneer ik mooie momenten voor jou kan vastleggen, heb je vast al door. Maar hoe dat komt, weet je nog niet.
Net dát verhaal kan zorgen dat je met een fotograaf een klik vindt. Niet onbelangrijk als die getuige mag zijn op de belangrijkste momenten uit je privéleven!

 

Of mijn geboorte in juni 1989 een voorteken was dat ik de dingen graag wat anders bekijk? Misschien, als je op die stuitligging afgaat. Mijn lieve mama wist alleszins meteen dat er met mij een nieuw avontuur begonnen was…

Ik had als kind blijkbaar al veel goesting om de wereld te ontdekken, want ik ging graag op verkenning en speelde heel veel buiten. De natuur werd mijn tweede thuis. 

 

Na een tijdje pakte ik op mijn ontdekkingstochten stiekem het analoge fototoestel van mijn ouders mee. Stiekem, want ik voelde precies instinctief al aan dat een camera geen speelgoed is. En ik wou natuurlijk zo veel mogelijk foto’s kunnen blijven maken. 

Daarom stond er tegen mijn zestiende maar één ding op mijn verlanglijstje met Kerst: een eigen digitaal fototoestel. Ik zie dat perfect rechthoekige pakje nog liggen onder de boom. Aftellen tot kerstavond duurde nog nooit zo lang. Maar eindelijk… voorzichtig maakte ik het pakje open en vond daarin… fietsverlichting! Een anticlimax is nog licht uitgedrukt 😊

Ik gaf me niet gewonnen, spaarde en kocht zelf mijn eerste “echte” camera. En wat doe je dan? Selfies maken natuurlijk, ook al moest dat woord nog uitgevonden worden. Of met vriendinnen de velden in trekken en fotoshoots houden. Toen heette dat nog gewoon “foto’s trekken”.

 

Toen ik op vrij jonge leeftijd alleen ging wonen en de flow van het leven volgde, schoot er wat minder fototijd over, maar dat veranderde weer zo gauw ik zelf mama werd.
Ik deed niets liever dan kiekjes maken van al die kleine veranderingen die elkaar zoooo snel opvolgen.
De drang om al die kleine stapjes en grotere mijlpalen vast te leggen is gebleven: al die momenten hou ik bij me. Ze vervagen niet en maken me blij telkens wanneer ik ze terug bekijk. Heerlijk!

Er kwam een tweede kindje. Wat later - toen ik hen zoals wel vaker gebeurde buiten achterna rende en ondertussen snapshots nam met mijn smartphone - schoot het plots door me heen: dit is het! Hier word ik echt gelukkig van en eigenlijk werd ik dat van fotograferen altijd al…

 

De volgende stap volgde na een coaching, maar voelde vanzelfsprekend: ik startte als fotograaf in bijberoep. Spannende dagen waren dat, maar deze woorden van de jonge Erin Hanson gaven me vleugels: “What if I fall?” “Oh but my darling, what if you fly?”

Dat was mei 2021 en sindsdien mocht ik al een heel aantal gezinnen, vrouwen en kinderen fotograferen. Mocht, want het voelt nog steeds als een cadeautje elke dag daarin om te mogen groeien – als fotograaf en ook als mens.

 

Dat pure genieten van het proces geeft me een enorme boost en ik wil nu niets liever dan die vreugde doorgeven aan anderen. Ook aan jou, lieve bezoeker!


Ik help je om jouw mooiste momenten in beelden om te zetten. Beelden die bij jou passen en die je dus graag opnieuw zal willen bekijken.
We maken van de fotoshoot zelf een gebeuren waar je met plezier op terugkijkt. Ik geef je vooraf veel praktische tips zodat je snel op je gemak bent.
Resultaat: heerlijke foto’s die je trots zal willen delen of een plek geven in je huis. Even tastbaar als jouw gevoel op dat ene moment.

 

Mama’s of papa’s zeggen me achteraf: “Nu sta ik zelf ook eens op de foto.” Vast herkenbaar als jij gewoonlijk de foto’s maakt. Bij mij ging het alleszins vroeger ook zo.
Dankzij de gezinnen voor mijn lens besefte ik dat. Daarom zorg ik nu dat ons hele gezin geregeld samen op de foto gaat. Het warme gevoel je familie of gezin zo compleet te zien gun ik iedereen!

 

Wat denk je? Klinkt fijn he?


Een verkennend gesprek kost je niets zodat je in alle vrijheid kan kiezen! 

 

Tot gauw! 

Veel liefs. X

 

Mijn verhaal, prachtig op papier gezet door Els Lekens.

LieLou Photography

Lifestyle - Business & Geboortefotograaf

LieLou.photography@gmail.com

BE0768.412.719

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden